Calvin Wilkinson's Blog

Hass Associates

Mød videnskab og Tech genier, der fik høj og løst fantastiske problemer

 

 

Narkotika. Disse ulovlige personlighedsændrende giftstoffer. Kan du mener, at mennesker rent faktisk gør disse ting?

 

Tro det.

 

Og det er ikke blot lægfolk, der bruger. Der er masser af geniale sværvægtere i videnskab og teknologi verdener, der har sagt de nyder deres medicin.

 

Berømte astrofysiker Carl Sagan elskede hemmeligt weed, en kendsgerning, at kun kom for dagens lys efter hans død. Steve Jobs gjorde flere nævner i hele sin levetid om hans LSD oplevelser er utrolig vigtig for ham.

 

I virkeligheden, gav en 2011 Johns Hopkins University undersøgelse testpersoner psykoaktive doser af magiske svampe. Af de 51 deltagere i forsøget, omtrent identificeret to ud af tre virkningerne af deres champignon tur som en af de fem mest meningsfulde oplevelser af deres liv.

 

I et interview med Wired sagde en tidlig Cisco medarbejder ved navn Kevin Herbert, at et lægemiddel som LSD kan være et effektivt redskab i problemløsning. Han mente det så stærkt at han trådt til for at forhindre, at Cisco nogensinde drug test en tekniker.

 

Så om det var for at fremme den store årsag menneskeheden eller til at søge en flugt fra belastninger af verden, er her 11 mennesker, der var både genial og undertiden om narkotika…Read More

 

Source: http://www.businessinsider.com/scientists-and-geniuses-who-used-drugs-2013-8?op=1